Sonoff S-CAM wifi namų apsaugos kamera 1080P

Original price was: 33.00 €.Current price is: 30.50 €. su PVM

Likutis sandėlyje: 3 vnt. Netinka kaina?

Kainų ribos

Kiekis Kaina Nuolaida
3-5 29.28  4%
6+ 28.37  7%
Pristatymas kurjeriu RYTOJ, Gegužės 09 d.
Atsiėmimas paštomate RYTOJ, Gegužės 09 d.
Atsiėmimas parduotuvėje * ŠIANDIEN, Gegužės 08 d.
Prekių likučiai
Kauno parduotuvė:
3 vnt.
Centrinis sandėlis:
0 vnt.
* Prekę atsiimti galite ŠIANDIEN, Gegužės 08 d. iki 17 val.
30 Pirkėjų žiūri šį produktą!

Sonoff S-CAM wifi namų apsaugos kamera 1080P

ewelink appHome Assistant appSmart Things app

Norite stebėti savo namus telefonu, kai esate toli? Norite pamatyti savo šeimą ar augintinius ir pasikalbėti su jais tiesiai iš savo kambario? SONOFF CAM Plona išmaniojo namo apsaugos kamera yra tai, ko jums reikėjo.

SONOFF CAM Slim išmaniojo namo apsaugos kamera siūlo 1080P HD raišką, naktinį matymą, judesio aptikimą ir signalizaciją, kad jūsų namai būtų saugioje aplinkoje dieną ir naktį. Pradėkite įrašymą kaip vykdomąjį veiksmą, CAM Slim pradeda įrašinėti, kai tik atsidaro durys, kad galėtumėte prižiūrėti jūsų miegamąjį naudodami „eWeLink“ fotoaparato planą (prenumerata parduodama atskirai).

RTSP protokolas leidžia peržiūrėti stebėjimo ekraną savo kompiuteryje naudojant „eWeLink“ kameros planą (prenumerata parduodama atskirai). Dvipusis garsas visada leidžia bendrauti su augintiniais ir šeima bet kur ir bet kada.

CAM Slim palaiko maks. 256G Micro SD kortelės saugykla ir masinė saugykla debesyje. Lankstus ir lengvas dizainas suteikia jums daugybę montavimo būdų, pvz., magnetinio laikiklio, lazdos ir varžto tvirtinimo, taip pat galite tvirtinti ant trikojų, kurie prisukami 1/4 colio.

Sonoff S-CAM Sonoff S-CAM Sonoff S-CAM Sonoff S-CAM Sonoff S-CAM

„SONOFF“ buvo įkurta atsižvelgiant į paprastą poreikį: palengvink savo gyvenimą, būk protingas ir geresnis. siekiame suprojektuoti ir sukurti novatoriškiausius išmaniuosius produktus, naudodami paprastą ir prieinamą būdą suteikti jums protingesnius namus. Todėl mes esame susiję su „Wi-Fi DIY“ išmaniaisiais jungikliais, „Wi-Fi“ išmaniaisiais sieniniais jungikliais, „Wi-Fi“ išmaniaisiais kištukais, išmaniuoju „Wi-Fi“ apšvietimu ir kitais prietaisais namuose.

Specifikacija

Svoris 195 g
Išmatavimai 140 × 87 × 52 mm
Automatizavimo segmentas Apsauga
Gamintojas Sonoff
Komunikacija Wifi
Programėlės Amazon Alexa , Ewelink , Google Assistant , Home Assistant , Smart Things
Energijos šaltinis Tinklas
DC maitinimas 5V

Kita informacija

EAN: 6920075776959 Modelis: S-CAM Produkto kodas: 6920075776959 Kategorija: Žymos: ,